A Szolnoki MÁV FC együttesét fogadja a Rákóczi a labdarúgó Merkantil Bank Liga 11. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapást együttesünk a tizenhetedik, míg a vendégek az ötödik helyről várják.

A válogatott szünet előtt még egy mérkőzés vár a csapatra, ráadásul hazai környezetben, vasárnap ugyanis a Szolnok érkezik a cukorgyári gödörbe. Mindkét együttes győztesen hagyta el a pályát az előző fordulóban, de ez csapatunknak egy megyei rangadón sikerült. Ez remélhetőleg nagy lökést ad majd a játékosoknak.

– Siófokon hátrányból sikerült fordítanunk, ráadásul úgy, hogy a játékunk is rendben volt – mondta Várhidi Péter vezetőedző a klub honlapján. – Az első félidőben voltak olyan területek, amiket magunktól vettünk el, így egy kicsit át kellett alakítani a csapatot a szünetben, de ezt követően már nem volt kérdés, hogy egyenlítünk. Maximálisan elégedett voltam a csapat hozzáállásával. Ezt folytatni kellene, hiszen az lenne az igazi, ha egymás után két mérkőzést tudnánk megnyerni. Kellenek a bravúr-pontok, amik akkor érnek valamint, ha hazai győzelemmel párosulnak. Remélem, hogy lassan ki tudunk majd egyenesedni és felzárkózunk a középmezőnybe.