Boros Bence a szarajevói dobogó tetején!

Boros Bence a szarajevói dobogó tetején!

Két arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárta a magyar válogatott a Szarajevóban megrendezett European Open-viadalt, Magyarország negyedik lett az éremtáblázaton! Szombaton a kaposvári Boros Bence, vasárnap Gőz Roland hengerelt, mindkét magyar fiatal ragyogó teljesítményt nyújtva szerezte meg a világranglista-pontszerző verseny aranyérmét.

Bence Balázs: egy remek pályafutás méltó lezárása

Bence Balázs: egy remek pályafutás méltó lezárása

Méltó volt a búcsú a kivételes pályafutáshoz: a kaposvári Bence Balázs utolsó versenyén, a Budapesten megrendezett lovastorna-világbajnokságon bejutott a döntőbe, ahol végül a 11. helyet szerezte meg az erős mezőnyben. A Lovasakadémia SC 25 esztendős, válogatott klasszisa a jövőben sem szakad el szeretett sportágától, hiszen edzőként és futószárazóként folytatja.

Mozdulj Balaton: Somogyba került a legsportosabb település díja

Mozdulj Balaton: Somogyba került a legsportosabb település díja

Tizenkilenc település csaknem harminc csapatának részvételével, immár tizenhetedik alkalommal rendezték meg Vonyarcvashegyen a Mozdulj Balaton Sporttalálkozót. A nyarat átfogó szabadidős programsorozat zárásaként a résztvevő strandok együttesei mérhették össze egymással az erejüket három sportágban, streetballban, kispályás labdarúgásban és strandröplabdában. Az eredmények összesítése után kiderült, hogy a Balaton legsportosabb települése címet – az ábrahámhegyiek nagy sorozatát megszakítva – Balatonfenyves érdemelte ki. A győztes csapat hazavihette a programsorozat idén tavasszal elhunyt főszervezőjéről, Bartsch Jánosról elnevezett Örökös Vándordíjat is.

RAJT ELŐTT A SOMOGYI FUTBALL

RAJT ELŐTT A SOMOGYI FUTBALL

Vége a nyári szünetnek, az előttünk álló hétvégén már bajnoki mérkőzéseket játszanak a somogyi futballban. Elsőként a megyei II. osztályú pontvadászat küzdelmei kezdődnek el, egy héttel később pedig az I. osztály és a III osztály is beindul.

Kaposvári úszó a tokiói olimpián!

Kaposvári úszó a tokiói olimpián!

Végre kaposvári színekben szereplő sportolóért is izgulhatunk a július 23-án kezdődő tokiói nyári olimpiai játékokon! A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola 24 éves úszója, Halmai Petra a 4×100 méteres mix vegyes váltó tagjaként száll majd vízbe Japánban.

Bravó, Kardos Dani! 

Befejeződött az úszó ifjúsági Európa-bajnokság Rómában. A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola úszója, Kardos Dániel 3 egyéni és 2 váltó számban állt rajtkőre. Nagyszerű eredményekkel tért haza, hiszen egyéniben is csak egy hajszál választotta el a döntős szerepléstől a 200 méteres mellúszó számban, illetve a 4×100 méteres MIX vegyes váltóban az 5. helyen végzett a Balogh Levente – Kardos Dániel – Ugrai Panna – Molnár Nóra összeállítású csapattal. 

Borhi Luca ismét a válogatottban!

A magyar U14-es leány röplabda válogatott újabb edzőtáborába kapott meghívót Borhi Luca. A Kaposvári Röplabda Akadémia reménysége július 7-e és 17-e között, Nyíregyházán dolgozik majd társaival Halász Márta szövetségi kapitány irányításával.

Újabb kaposvári érem az uszonyosúszók világbajnokságáról!

Újabb kaposvári érem az uszonyosúszók világbajnokságáról!

Az uszonyosúszó világbajnokság  harmadik napján is fantasztikus eredmények születtek a magyar válogatott részéről. A kaposvári sportolók közül Lengyeltóti Bence a tegnapi ezüstérmét követően egy bronzéremmel gazdagodott a 400 méteres uszonyos gyorsúszáson. A mezőny erősségét is mutatja, hogy a távot a világcsúcstartó Aleksei Fedkin nyerte, akit szorosan követett a tegnapi 200 méteres távon világbajnoki címet nyert Christos Kalaitzopoulos és Lengyeltóti Bence.