Borhi Luca ismét a válogatottban!

A magyar U14-es leány röplabda válogatott újabb edzőtáborába kapott meghívót Borhi Luca. A Kaposvári Röplabda Akadémia reménysége július 7-e és 17-e között, Nyíregyházán dolgozik majd társaival Halász Márta szövetségi kapitány irányításával.

Nemzeti színekben a Kaposvár Aréna

Nemzeti színekben a Kaposvár Aréna

A Kaposvár Aréna is csatlakozott a Ferencvárosi Torna Club kezdeményezéséhez, azaz nemzeti színű díszkivilágítást kap a szerda esti müncheni Németország–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés idején. Az akció néhány nappal ezelőtt, a szurkolók felhívására indult, és elsőként a Fradi csatlakozott hozzá a Groupama Aréna kivilágításával. Még kedden az MTK és a DVSC is jelezte, hogy hasonlóan fog tenni, szerda délelőtt pedig a DVTK is arról számolt be, hogy csatlakozik az akcióhoz. A kezdeményezésből Kaposvár sem szeretne kimaradni. Sorakozzunk fel egy emberként a nemzeti csapat mögött, hajrá, magyarok!

Kiemelkedő sikerek a várnai ritmikus gimnasztika EB-n

Kiemelkedő sikerek a várnai ritmikus gimnasztika EB-n

Várnában rendezték a ritmikus gimnasztikázók XXXVII. Európa-bajnokságát, és a magyar delegáció kiválóan szerepelt. Egyéni összetettben Pigniczki Fanni az előkelő 10.helyen végzett, mely olimpiai kvótát jelentett számára. A 2000-es Sydnei Olimpia óta nem volt magyar RG-s olimpiai kvóta. A felnőtt egyéni kéziszer csapat az összetett versenyben a 10. helyen végzett, melynek tagja volt Farkas Júlia, a kaposvári LSC RG SE versenyzője. A csapat tagjai: Fodor Nadin, Fekete Anita, Mészáros Mandula, Somhegyi Réka, Urbán-Szabó Mónika.

Megvalósult a röplabdás lányok álma

Megvalósult a röplabdás lányok álma

Az elmúlt évek legjobb eredményét érte el a kaposvári női röplabda utánpótlás azzal, hogy az U21-es és az U19-es korosztály is eljutott az országos hatos döntőig. A juniorok fináléjában az 1. MCM-Diamant RÖAK lányai a negyedik helyet szerezték meg úgy, hogy a Budaörsöt és a Vasast is megelőzték, az ifjúsági döntő viszont még rájuk vár, péntektől vasárnapig Békéscsabán versengenek majd a végső helyezésekért.

Már előre tekint a 12. helyezett KKK vezetése

Már előre tekint a 12. helyezett KKK vezetése

A nemrég befejeződött 2020/2021-es évadban a 12. helyet szerezte meg a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese a 14 csapatot számláló mezőnyben. A kft. ügyvezetője, Puska Zoltán a hivatalos honlapon értékelt, és elmondta: a stabil anyagi háttérnek köszönhetően a 2021/2022-es szezon csapatának kialakítása már folyamatban van.