Horváth Barnabás a dobogó tetején

Horváth Barnabás a dobogó tetején

Miskolcon rendezték az U23 és U20 korosztály atlétikai országos bajnokságát, melyről nem hiányozhattak az MG Produkt Kaposvári AC sportolói sem. Szombaton állt rajthoz Horváth Barnabás, aki az U20-as korosztályban, 3000 méteres akadályfutásban, taktikus versenyzés után, újra a dobogó legfelsőbb fokára állhatott. Eredménye 9:44.45, ami új egyéni csúcs.
A sportoló másnap 5000 méteren volt érdekelt. A számára erős mezőnyben okos, erőteljes futással ért el harmadik helyezést. Ideje 15:48.19, ugyancsak egyéni csúcs.

Kiemelkedő sikerek a várnai ritmikus gimnasztika EB-n

Kiemelkedő sikerek a várnai ritmikus gimnasztika EB-n

Várnában rendezték a ritmikus gimnasztikázók XXXVII. Európa-bajnokságát, és a magyar delegáció kiválóan szerepelt. Egyéni összetettben Pigniczki Fanni az előkelő 10.helyen végzett, mely olimpiai kvótát jelentett számára. A 2000-es Sydnei Olimpia óta nem volt magyar RG-s olimpiai kvóta. A felnőtt egyéni kéziszer csapat az összetett versenyben a 10. helyen végzett, melynek tagja volt Farkas Júlia, a kaposvári LSC RG SE versenyzője. A csapat tagjai: Fodor Nadin, Fekete Anita, Mészáros Mandula, Somhegyi Réka, Urbán-Szabó Mónika.

Kaposvári uszonyosúszók a válogatottban

Kaposvári uszonyosúszók a válogatottban

Két versenyen is vízbe szálltak a közelmúltban Kecskeméten a kaposvári Adorján SE uszonyos és búvárúszói. A Poseidon Kupa a kisebbek, vagyis a cápa és gyermek korosztályok számára adott versenyzési lehetőséget, a Tavasz Bajnokságon pedig a serdülő, az ifjúsági, a junior és felnőtt sportolók részére volt remek erőfelmérő.