Elbúcsúzott a másodosztálytól a Rákóczi futballcsapata

Elbúcsúzott a másodosztálytól a Rákóczi futballcsapata

Sport-berkekben is szokták mondani: a történelem néha ismétli önmagát. A kaposvári csapatokkal kapcsolatban talán a Rákóczi a legjobb példa minderre, hiszen a zöld-fehérek labdarúgók nem egyszer vitték már véghez azt a bravúrt, hogy két év alatt az NB III-ből az élvonalig jutottak – és sajnos az ellenkezője is megtörtént velük. A legutóbb éppen az elmúlt hétvégén, amikor a soroksári vereséggel eldőlt, hogy az együttes elbúcsúzik a másodosztály mezőnyétől.

Szegedi győzelem a Rákóczi Stadionban

Szegedi győzelem a Rákóczi Stadionban

Az elmúlt hetek szép eredményei után sokan abban bíztak, hogy a Szeged ellen is begyűjti a Rákóczi a három bajnoki pontot. Ez a délután azonban máshogy alakult. Gól nélküli első félidő után a vendégek szereztek vezetést a 61. percben, nem sokkal később pedig már 0-2 állt a táblán. A somogyiak hiába hajráztak jól, csak a szépítésig jutottak el. 

Kötelező a maszkviselés a Rákóczi meccsein is!

A Magyar Közlöny 229. számában megjelentek szerint – a Kormány 464/2020. (X. 22.) Korm. rendelete a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet módosításáról – 2020. október 23-től minden szabadtéri rendezvényen kötelező az orrot- és szájat eltakaró maszk viselése.

Rákóczi: az első hazai győzelem

Rákóczi: az első hazai győzelem

A labdarúgó Merkantil Bank Liga 11. fordulójában megszerezte első hazai győzelmét a Kaposvári Rákóczi futballcsapata. A találkozón egy gól született, ezt Balázs Zsolt lőtte a 23. percben. A zöld-fehérek 1 ponttal a 14. helye állnak a tabellán. Így látták a szakvezetők. 

Győzelmet remél a Rákóczi

A Szolnoki MÁV FC együttesét fogadja a Rákóczi a labdarúgó Merkantil Bank Liga 11. fordulójában. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapást együttesünk a tizenhetedik, míg a vendégek az ötödik helyről várják.