Kaposvár a röplabda fellegvára

Kaposvár a röplabda fellegvára

Véget értek az élvonalbeli röplabda-bajnokság küzdelmei, és történelmet írtak a kaposvári csapatok! Először fordult elő, hogy a város férfi és női együttese is bejutott a legjobb négy közé. A Fino-fiúk végül ezüstérmesek lettek a fővárosi Pénzügyőr mögött, az 1. MCM-Diamant hölgyei pedig a lehető legkisebb különbséggel vesztették el a Vasas elleni bronzcsatát.

Kikapott a Fino a fővárosban

Kikapott a Fino a fővárosban

A karantén után nem ment a Fino férfi röplabdacsapatának: a kaposváriak négy szettben kaptak ki a fővárosi MAFC-BME otthonában, és a negyedik helyen állnak a tabellán. Friss hír, hogy elmarad a fiúk jövő heti Bajnokok Ligája-tornája, mert román riválisuknál pozitív koronavírus-teszteket produkáltak.   

Felülkerekedett a Fino a rangadón

Felülkerekedett a Fino a rangadón

3:1 arányú győzelmet aratott a Fino férfi röplabdacsapata a Kecskemét ellen a férfi röplabda Extraliga negyedik fordulójának rangadóján. Az első szett hozta a legtöbb izgalmat, aztán a házigazda vette kézbe az irányítást, és végül a negyedik játszmát is sikerült behúzni.

Formálódik a Fino jövő évi kerete

Az előző idényt egy Magyar Kupa bronzéremmel zárta a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata, a bajnokságot azonban a koronavírus-járvány miatt nem fejezték be. A szezon megszakításakor a kaposvári alakulat a harmadik helyen állt az Extraligában.