Már előre tekint a 12. helyezett KKK vezetése

Már előre tekint a 12. helyezett KKK vezetése

A nemrég befejeződött 2020/2021-es évadban a 12. helyet szerezte meg a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese a 14 csapatot számláló mezőnyben. A kft. ügyvezetője, Puska Zoltán a hivatalos honlapon értékelt, és elmondta: a stabil anyagi háttérnek köszönhetően a 2021/2022-es szezon csapatának kialakítása már folyamatban van.

Kosárlabda – távozik Stefan Sinovec

A Kaposvári Kosárlabda Klub vezetése szerződést bontott idegenlégiósával, Stefan Sinoveccel. A szerb játékos a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzésen már nem lép pályára a Kaposvári KK-ban. Együttesünk legközelebb tehát szombaton hazai környezetben a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapatát látja vendégül, a találkozót az M4 Sport+ élőben közvetíti 18:30-as kezdéssel. Az ifjúsági mérkőzés 15:45-kor kezdődik.

Elmaradhat a KKK szerdai mérkőzése

A hivatalos program szerint október 7-én, szerdán játszaná a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese az új évad első hazai mérkőzését az Arénában. A Körmend elleni összecsapás azonban nagy valószínűséggel elmarad.

A bravúr közelében a KKK

Közel volt a bravúrhoz a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese Aa férfi kosárlabda NB I A-csoport 2020/2021-es évadának első mérkőzésén. A somogyiak a KTE-Duna Aszfalt otthonában csak a hosszabbítás után kaptak ki 97:90 arányban. A hazaiak négypontos hátrányban voltak három negyedet követően, de a negyedik játékrészben és a hosszabbításban összesen 11 ponttal bizonyultak jobbnak ellenfelüknél.