Nemzeti színekben a Kaposvár Aréna

Nemzeti színekben a Kaposvár Aréna

A Kaposvár Aréna is csatlakozott a Ferencvárosi Torna Club kezdeményezéséhez, azaz nemzeti színű díszkivilágítást kap a szerda esti müncheni Németország–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés idején. Az akció néhány nappal ezelőtt, a szurkolók felhívására indult, és elsőként a Fradi csatlakozott hozzá a Groupama Aréna kivilágításával. Még kedden az MTK és a DVSC is jelezte, hogy hasonlóan fog tenni, szerda délelőtt pedig a DVTK is arról számolt be, hogy csatlakozik az akcióhoz. A kezdeményezésből Kaposvár sem szeretne kimaradni. Sorakozzunk fel egy emberként a nemzeti csapat mögött, hajrá, magyarok!

Sport-felmérés!

Közvéleménykutatást végez a Kapos Sport Nonprofit Kft. annak érdekében, hogy megismerjék az itt élők sportolási szokásait.

Ismét kosártábor!

Idén ötödik alkalommal rendez kosárlabda-tábort a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola. A Kaposvár Arénában napi két-három alkalommal, 75 fiatal pattogtatja a labdát az edzéseken. A gyerekeket pedagógusok, trénerek és a Kaposvári KK élvonalbeli játékosai is tanítgatják.

Keveset mozgunk

Keveset mozgunk

Egy friss felmérés szerint a magyar átlag felét sem éri azok száma, akik tesznek valamit egészségük megőrzése érdekében.