Megvalósult a röplabdás lányok álma

Megvalósult a röplabdás lányok álma

Az elmúlt évek legjobb eredményét érte el a kaposvári női röplabda utánpótlás azzal, hogy az U21-es és az U19-es korosztály is eljutott az országos hatos döntőig. A juniorok fináléjában az 1. MCM-Diamant RÖAK lányai a negyedik helyet szerezték meg úgy, hogy a Budaörsöt és a Vasast is megelőzték, az ifjúsági döntő viszont még rájuk vár, péntektől vasárnapig Békéscsabán versengenek majd a végső helyezésekért.

Röplabdás szakmai nap az Arénában

Nagy sikerű szakmai napot tartott a Kaposvár Arénában a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely. Az egész napos program során a résztvevő csaknem negyven szakember elméleti előadásokon és gyakorlati foglalkozásokon vett részt, majd megtekintette az 1. MCM-Diamant – Vasas Óbuda női Extraliga-rangadót.

Történelmet írtak a RÖAK utánpótlás-strandröplabdázói

Történelmet írtak a RÖAK utánpótlás-strandröplabdázói

A Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros sikere mellett megszületett a Kaposvári Röplabda Akadémia strandröplabda szakosztályának első utánpótlás érme is a múlt héten, a Budapest melletti Lupa-tónál. Az U14-es fiúk mezőnyében a Tóth Ágoston Szalaki Dominik duó a harmadik helyet szerezte meg.

Röplabda-népszerűsítő körútra indulnak a Diamant-lányok!

Röplabda-népszerűsítő körútra indulnak a Diamant-lányok!

Áprilisban nem csak a pályán, az Extraliga-kvalifikáció éles tétmérkőzésein bizonyíthatnak az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem női röplabdacsapatának tagjai, hanem a helyi általános iskolákban is komoly feladat vár a lányokra. Miklai Zsanett és társai sportág-népszerűsítő körútra indulnak, amelynek célja, hogy minél több fiatal lány szeresse meg a röplabdát és kezdjen el ismerkedni az alapokkal, majd a későbbiekben játsszon a különböző korosztályos együttesekben.