Felnőtt korba lép a nyár egyik legnépszerűbb szabadidős eseménysorozata

Felnőtt korba lép a nyár egyik legnépszerűbb szabadidős eseménysorozata

Az idei nyáron immár 18. alkalommal rendezik meg a „Mozdulj Balaton!” szabadidős eseménysorozatot. A programokhoz minden korábbinál többen csatlakoztak: három megye 35 településének 40 strandján lesz lehetőség a sportolásra szervezett keretek között. Az első rendezvényeket július 3-án tartják, a hagyományos nyárzáró sporttalálkozó pedig augusztus 28-án lesz Vonyarcvashegyen. 

Négy nap, három verseny, előkelő helyezések

Négy nap, három verseny, előkelő helyezések

Mozgásban töltötte a hosszú hétvégét a RÖAK Kaposvár strandröplabda szakosztályának két párosa. Lutter Liza és Wirth Annamária négy nap alatt három országos versenyen vett részt, és egy negyedik, egy ötödik, illetve egy kilencedik helyezést ért el. A lányok abban bíznak, hogy ranglista-pontjaik alapján ott lehetnek majd az országos bajnokság döntőjében, augusztus végén. A még utánpótláskorú Vajda Virág és Pavlovics Zsófia ugyancsak szépen teljesített ezeken az erőpróbákon.

Elmarad a címvédés

Elmarad a címvédés

Idén biztosan nem védi meg címét az elmúlt két évben bajnok Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra női kettős a strandröplabda országos bajnokságon, mivel utóbbi sérülés miatt nem tud pályára lépni. A páros a közösségi oldalán közölt…

Ősziék ötödik helye a Virágfürdőben

Nem kevesebb, mint három négycsillagos országos utánpótlás ranglistapont-szerző strandröplabdaversenyt rendeztek az elmúlt hetekben a kaposvári Virágfürdőben. A RÖAK-Virágfürdő Kupákra a leány U16-os, illetve U18-as korosztály képviselőit várták a szervezők. A házigazda Kaposvári Röplabda Akadémia fiataljai ezúttal is a mezőny első felében végeztek.