Kaposvári úszó a tokiói olimpián!

Kaposvári úszó a tokiói olimpián!

Végre kaposvári színekben szereplő sportolóért is izgulhatunk a július 23-án kezdődő tokiói nyári olimpiai játékokon! A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola 24 éves úszója, Halmai Petra a 4×100 méteres mix vegyes váltó tagjaként száll majd vízbe Japánban.

Bravó, Kardos Dani! 

Befejeződött az úszó ifjúsági Európa-bajnokság Rómában. A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola úszója, Kardos Dániel 3 egyéni és 2 váltó számban állt rajtkőre. Nagyszerű eredményekkel tért haza, hiszen egyéniben is csak egy hajszál választotta el a döntős szerepléstől a 200 méteres mellúszó számban, illetve a 4×100 méteres MIX vegyes váltóban az 5. helyen végzett a Balogh Levente – Kardos Dániel – Ugrai Panna – Molnár Nóra összeállítású csapattal. 

Kardos Dániel az Európa-bajnokságon!

Kardos Dániel a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola úszója a 2020-as és 2021-es Ifjúsági Országos Bajnokságon nyújtott teljesítményével bekerült a magyar Ifjúsági válogatottba, így részt vehet a kedden rajtoló római korosztályos Európa-bajnokságon – tájékoztatott Virovecz Richárd, a sportiskolás úszók vezetőedzője.

Halmai Petra Rómában is remekelt 

Halmai Petra Rómában is remekelt 

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola úszója Halmai Petra a magyar válogatott tagjaként állhatott rajtkőre Olaszországban Róma városában az 58. Sette Colli Nemzetközi úszó viadalon.