Megkezdte a felkészülést a Kaposvári Kosárlabda Klub NB I A-csoportos férfiegyüttese a 2020/2021-es szezonra. A keret csaknem teljes, még két külföldi játékos szerződtetése van hátra.

Az elmúlt időszakban a magyar mag kialakítása volt napirenden, ami Révész Ádám érkezésével és Baki Gergely marasztalásával lett teljes. A külföldiek közül a két amerikai Morris Curry és C. J. Aiken érkezését jelentették be. Mindketten szerepeltek már a magyar bajnokságban, és remélhetőleg tudják majd hozni a korábbi átlagaikat, ami valódi erősítést jelentene a kaposváriaknak. A somogyi klub szakmai stábja még két mezőnyjátékost keres. Egy hátvédet, aki irányítani is tud, mellette pedig egy igazi ponterős hármas posztos kosárlabdázó kellene még a csapatba – írta a klub honlapja.

A Kaposvári KK jelenlegi kerete a következő a 2020/2021-es bajnokságra: C. J. Aiken (amerikai), Baki Gergely, Bogdán Benedek, Morris Curry (amerikai), Hendlein Roland, Hock Gergő, Horváth Hunor, Krnjajszki Borisz, Puska Bence, Révész Ádám.