Nem termett babér a Rákóczi futballcsapatának az NB II-es pontvadászat hatodik fordulójában. A kaposváriak az újonc Szentlőrinc ellen léptek pályára, és 3-1-es vereséget szenvedtek. Az együttes jelenleg csak a 17. helyen áll a tabellán.

Szentlőrinc SE – Kaposvári Rákóczi 3-1 (0-0)
Kozármisleny, Kozármislenyi Stadion, 800 néző. Vezette: Berényi Tamás (Bornemissza Norbert, Becséri Gergely)
Szentlőrinc: Slakta – Molnár R., Havas, Dulló, Nagy B. – Harsányi (Kovács D., 76.), Hleba, Kapronczai, Vajda (Lehoczky, 63.) – Kondor (Sili, a szünetben), Fröhlich. Vezetőedző: Marián Sluka
Kaposvár: Pogacsics – Nagy J., Szabó A., Nagy T., Hadaró (Vachtler, 30.) – Szakály A., Varjas – Földi (Godzsajev, a szünetben), Szabó B., Erdei C. (Andirc, 65.) – Balázs Zs. Vezetőedző: Waltner Róbert
Gólszerző: Harsányi (49.), Kapronczai (73.), Sili (84.), ill. Balázs Zs. (51.)

Waltner Róbert, Kaposvári Rákóczi FC: – Nagyon szomorú, elkeseredett és csalódott vagyok. Az ellenfél bemutatta, hogy akarattal és alázattal milyen eredményt lehet elérni, ehhez csak gratulálni tudok.
Marian Sluka, Szentlőrinc SE: – Visszatértünk a régi kerékvágásba, hiszen így néz ki a Szentlőrinc, amikor csapatként játszik. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk a kilencven perc során. Fegyelmezetten, agresszíven és akaratosan játszottak a srácok.

Fotó: rakoczifc.hu